NYBORG KAJAKKLUB

KAJAKPOLO

BØRN OG UNGE

SENIOR +

Ud over senior + er der også plads til andre der har tid til at komme i kajakken om formiddagen.

Senior+ starter hold igen for nye i 2018 - efter "først til mølle" princippet - Tilmeld dig allerede nu. Klik her for at se.

Intro, hvorefter der startes i svømmehal med vandtilvænning, at komme i kajak og dernæst redningsøvelser. Efterfølgende flytter vi til et roligt sted på kysten. Det at komme i kajakken øves, og derefter tages en tur langs kysten, hvor roteknikken afprøves og tilrettes. Madpakker, kaffe nydes under et ophold, inden turen går tilbage.

De næste to-tre gange vil roteknik indgå for at forebygge skader. Makkerredning og selvredning er vigtige elementer, som den resterende tid vil blive brugt på. Det lave støttetag vil også blive præsenteret og afprøvet, så der her får en fornemmelse af, hvad der kan gøres, så man ikke vælter.

Kursisterne indgår nu i senior+ gruppen, og der vil blive fokuseret på deres videre uddannelse for at nå IPP2-niveau og dermed frigivelse. Der føres lister over hvor langt den enkelte er nået i det, der kræves hertil.

Kravet til at kunne svømme 600m, vil kunne erstattes med at der svømmes 300m med kajakken i sæsonen. I vinterperioden efter nytår har klubben en ugentlig svømmedag, hvor der trænes og kravet herefter kan opfyldes.

Se mere vedr. tilmelding under kajakskole

Senior+ dage - er faste rodage hvor vi mødes i klublokalet på Griffensund 13, tirsdage  kl. 09.00, hvor der startes med en kop kaffe og brød. Turen aftales og vejr og vindforhold drøftes.

Aflyses turene på grund af dårligt vejr vil vi fastholde møderne i klubben til en hyggelig snak.

Planen er at der arrangeres månedlige dags ture hvor vi tager andre steder hen og lægger ud. På alle ture tages der hensyn til den enkeltes formåen, så alle har mulighed for at være med. Turene vil følge klubbens sikkerhedsbestemmelser.

Der lægges vægt på et godt socialt fællesskab til gavn for den enkelte og for klubben som helhed.

Har du spørgsmål så ring til Christian Rasmussen
der er "tovholder" på Senior +
på tlf.: 20 26 57 41
christian@nyborgkajakklub.dk

Pris: 1600 kr. som indbefatter:

· Senior+kursus inkl. teori

· Lån af kajak, sikkerhedsudstyr, våddragt

· 6 måneders medlemskab af Nyborg Kajakklub.

Krav til dig:

Du skal kunne svømme 600m